Šta redar zna šta je romantika! Redar nasrnuo na mladu. (Video)

Fudbal je nepredvidiva igra. Na svakoj utakmici se dogodi ponešto zanimljivo. Nije uvek vezano za igru. Zato je još zanimljivije i stvara veći adrenalin. Nešto tako zanimljiv desilo se ovih dana u Belorusiji.

Fudbaler i njegovi saigrači su sve dobro osmislili. Vreme je bilo dogovoreno. Čekao se gol. Plan je imao samo jedan nedostatak. Obezbeđenje nije bilo upoznato sa dogovorom.

Igrao se meč druge lige Belorusije između ekipa Smorgona i Volne. Sve se dešavalo po idealnom scenariju. Čekalo se da igrač Vladislav Šubovič postigne pogodak. I to se dogodilo.

Pogodak je povlačio nastavak scenarija. Po scenariju svi igrači zajedno sa strelcem Šubovičem potrčali su ka aut liniji. Čovek iz publike je poveo devojku srećnog fudbalera ka aut liniji.

Sudija je bio upoznat sa scenarijem. Nažalost fudbaler nije obavestio redara. Ovaj staje ispred devojke i grubo je odguruje. Posle grubog odgurivanja devojke morao je da reaguje Šubovič. Sve je ličilo kao početak teškog incidenta… Srećom sve se brzo smirilo.

Prosidba je prošla uspešno. Devojka je rekla DA. Srećno!