Košarkaš Olimpijakosa baš zna da uživa! (VIDEO)

Panatinaikos je doživeo težak poraz od najvećeg rivala Olimpijakosa 75:51 u finalu Superkupa Grčke! Ovoga leta Panatenaikos je potpisao svako veće ime dostupno na tržištu.

ATHENS, GREECE – JANUARY 06: Isaiah Canaan, #3 of Olympiacos Piraeus react during the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 17 game between Olympiacos Piraeus and EA7 Emporio Armani Milan at Peace and Friendship Stadium on January 06, 2024 in Athens, Greece. (Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images)


Ergin Ataman je seo na klupu i odmah je svima stavio do znanja da pretenduje na najviše ciljeve u predstojećoj Evroligaškoj godini. Ali ko visoko leti obično nisko padne.


Olimpijakos je u Superkupu Grčke ponizila i Panatenaikos i njihovog trenera. Krajnji rezultat od 75:51 je još dobar za Atamanovu ekipu jer je Olimpijakos odmah poveo sa neverovatnih 27:0.


Trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas, je spasio Atamana još veće bruke. Veći deo utakmice igrao je sa rezervnom postavom. Svih 12 igrača dobilo je priliku.

Ergin Ataman se od sramote nije pojavio na konferenciji za štampu posle utakmice.
Nakon meča igrači Olimpijakosa su otišli da proslave ovu pobedu.
Ajzea Kenan, bek Olimpijakosa je snimljen kako igra nacionalni ples u društvu mladih dama. Ovo je oduševilo sve prisutne. Nastao je snimak koji je obišao ceo košarkaški svet.