Šta je sa prijateljstvom Ane i Novaka?

Ana Ivanović i Novak Đoković nekad su bili izuzetno bliski prijatelji. Privlačili su pažnju gdegod da su se pojavili. Bili su poznati po urnebesnim intervjuima i skečevima na terenu i van terena. Ostavljali su utisak iskrenog i dubokog prijateljstva.

Zajedno smo odrasli u Srbiji i počeli smo da igramo tenis u slično vreme – ja godinu dana kasnije. Tada smo imali 10 ili 11 godina i igrali smo mnogo malih turnira u Srbiji. Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. Tokom godina on je imao svoj put i ja sam imala svoj, ali ono što je postigao zaista je neverovatno-rekla je Ana jednom prilikom.

Da nije sve u redu između Ane i Novaka bilo je jasno, onda kada je Novak Đoković pravio svadbu. Nole nije zvao svoju drugaricu iz detinjstva. Ana Ivanović u Veneciji je napravila svadbu, a Nole je izostao. Da li je to razlog ili je u pitanju nešto drugo ni danas nije poznato.

Mnogi misle da se dvoje prijatelja udaljilo nakon što je jedna od najlepših svetskih sportistkinja raskinula vezu sa jednim od Novakovih najboljih prijatelja, Markom Stilitanom. Posle raskida Ane i Marka Novak je nastavio da se druži sa Stilitanom. Da li se tu neko naljutio ili ne ostaje da se nagađa.

Jabuka razdora i razlog za zahlađenje odnosa njih dvoje može biti i to što je gospođa Švajnštajger, vrlo često podržavala Đokovićeve najveće rivale i isticala da su joj Rodžer Federer i Rafael Nadal velika inspiracija.

Šta je od svega ovoga istina, najbolje znaju Ana i Novak. Među njima nije isto kao što je to bilo ranije, to je očigledno. Đoković i Ana su bili nerazdvojni. Oni su zapravo i odrasli zajedno. Igrali su i neke mešovite turnire zajedno. Ana je umela da kaže da je Novak šaljivdžija koji je u društvu često umeo i da je izblamira.

Posle 10 godina i to se desilo Ana Ivanović i Novak Đoković su se pomirili, njih dvoje su se i udaljili i posvađali mimo kamera pa je i pomirenje isto tako došlo u tajnosti. Da prijateljstvo napreduje govore i reči Ane iz jedne emisije sa jedne televizije.

Mislim da će Đoković vrlo brzo dostići sve rekorde. Karlos Alkaraz igra dobro, ali mora još toga puno da dokaže. Njemu je potrebno još vremena da stabilizuje formu i da se dokaže. Đoković je definitivno neprikosnoven u svetu tenisa – poručila je Ana Ivanović.
On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno.-rekla je Ana

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije