Đokoviću nameštali aferu sa glumicom, on morao da zapreti tužbom

Jedna od najuspešnijih holivudskih glumica je Dipika Padukone. Ona na godišnjem nivou zarađuje 96 miliona dolara. Strani mediji povezivali su je sa Novakom Đokovićem.

Jednom prilikom Dipika Padukone je govorila o Novaku.
Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav – rekla je ona jednom prilikom.

To je bilo dovoljno stranim medijima da pokušaju namestiti aferu srpskom teniseru.
Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom prevazilazi obično druženje i zbog toga je ‘pukla’. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i gotovo da je spremna da ga ostavi – pisala je italijanska „Gazeta“.

Povod za ovakvo pisanje bila je izjava Paukone i to što su Novak i ona snimljeni na NBA meču Los Anđeles Lejkers – Orlando Medžik.

Novak je morao da reaguje zbog ovih reči. Zapretio je tužbom. Kad je odustao od tužbe otkrio je pravu istinu.
Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima – rekao je tada Novak.

 

Novak je zatim objasnio kad su se on i Dipika Padukone prvi put upoznali. Ona je u međuvremenu nekoliko puta bila u Novakovom boksu i pratila njegove mečeve. Tu je i upoznala Jelenu, suprugu najboljeg tenisera sveta. Postale su u međuvremenu dobre prijateljice.