Najbolji teniser na svetu Novak Đoković na emotivan način se oprostio od Žarka Lauševića.

Nakon borbe sa teškom bolešću jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Žarko Laušević, preminuo je u 63. godini. Mnoge poznate ličnosti pogodila je smrt Žarka Lauševića. Među njima je i Novak Đoković!

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta emotivno se oprostio od poznatog glumca koji je preminuo. Đoković se javio iz Torina gde trenutno igra završni masters sezone i na svom instagram profilu je postavio sliku poznatog glumca i po tri emotikona srca i tri emotikona koja se mole. Poruka je sasvim jasna.

Žarko Laušević je tokom života kada je sport u pitanju gajio veliko prijateljstvo sa Predragom Stojakovićem, Vladom Divcem i Novak Đokovićem.
Velikan jugoslovenskog glumišta Žarko Laušević preminuo je u bolnici nakon teške bolesti, a od njega se opraštaju brojne javne ličnosti iz Srbije i regiona. Među onima koji su se prisetili detalja iz bogate glumačke karijere je i fudbalski klub Partizan, čijeg je navijača Žarko Laušević glumio u jednom od brojnih filmova.

Žarko Laušević je svojevremeno bio strastveni navijač fudbalskog kluba Lovćen, čije je mečeve pratio dok je živeo u Crnoj Gori.