Šek O’Nil na srpskom skandirao Jokiću da ga voli (Video)

Na početku nove NBA sezone košarkaši Denver Nagetsa porazili su Los Anđeles Lejkerse 119:107. Na krilima Nikole Jokića uspešno otvorili prvu kampanju ikada u kojoj će biti branioci pehara.

Nikola Jokić, MVP finala iz prethodne takmičarske godine je tripl-dablom srušio LA Lejkerse. Srušio je Lebrona i Dejvisa. Jokić je pogodio trojku koja je verovatno bila ključna za konačni ishod. Posle meča je dobio i vrlo snažnu poruku od legendarnog košarkaša.
Šek O’Nil je u društvu sa Čarlsom Barklijem i ostatkom ekipe bio u Denveru i u emisiji uživo pred pristalicama aktuelnog šampiona popričao sa Jokićem.
Nekadašnji legendarni igrač je na vrlo simpatičan način poručio najboljem igraču u ligi u poslednjih nekoliko godina da ga voli i to na srpskom jeziku.

Nije prestajao da izgovara „Volim te“ nekoliko desetina sekundi. Nikola je uzvratio da i on voli njega. Nešto kasnije Nikola je u komičnom tonu Šeku poručio da smisli nešto novo.

Publika je takođe skandirala na srpskom i tako izjavila ljubav našem asu.

Odmah posle kraja susreta Jokić je želeo da se pozdravi sa protivnicima. Oni su već krenuli da idu ka svlačionici. Prema grimasi koju je Jokić napravio to mu se baš i nije dopalo. Reakcija je postala viralna na društvenim mrežama.