Tegla džema je kriva što je Pike spao sa „Ferarija na Tvingo“

Đerar Pike optužen je za preljubu posle spornog raskida sa Šakirom prošle godine. Đerar Pike je od tada tvrdio da je javnosti poznato samo 10 odsto priče. Đerar Pike i Šakira bili u braku 11 godina (od 2011. do 2022.). Izrodili su dvojicu sinova.

Posle razvoda i Pike i Šakira su pravili nekoliko ljubomornih poteza. Šakira je objavila pesme sa oštrim tekstovima, poput „menjam Ferarija za Tvinga“. Aludirala je na Pikeovu vezu sa 24-godišnjom Klarom Čiom.

Pike se retko eksponira u javnosti. Pike je, u intervjuu za RAC1, govorio o negativnoj pažnji koju dobija na društvenim mrežama.

„Da pridajem važnost onome što sada govore o meni, siguran sam da bih razmišljao o tome da se zaključam u stan, ili još bolje, bacio bih se sa šestog sprata“, cinično će Pike.

Ovih dana su se pojavili izveštaji po kojima je Šakira otkrila dokaze nečijeg prisustva u njihovoj zajedničkoj kući kada je pronašla praznu teglu džema po povratku sa putovanja. Pike i njihova deca navodno ne konzumiraju džem, što implicira umešanost nepoznate osobe.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije