Oglasio se Novak posle operacije! Objavio je fotografiju na kojoj se vide štake.

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji tenisa pojavio se prvi put u javnosti nakon operacije meniskusa. Objavio je fotografiju na svom Instagram profilu. Na fotografiji Novak je nasmejan u društvu supruge Jelene i svog stručnog štaba.

Mnogobrojni fanovi Novaka širom sveta ovo su čekali. Novak je otkrio da je operacija kolena prošla dobro.

-„Proteklog dana, morao sam da donesem neke teške odluke nakon što sam pretrpeo povredu meniskusa tokom mog poslednjeg meča. Još uvek obrađujem sve, ali sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je operacija prošla dobro. Veoma sam zahvalan timu lekara koji je bio uz mene, kao i na ogromnoj podršci koju sam dobio od svojih navijača. Daću sve od sebe da budem zdrav i spreman da se što pre vratim na teren. Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me drži. Idemoo“ – poručio je Nole uz fotografiju.

 

Novak Đoković je u sredu imao hirurški zahvat na kolenu desne noge. On je pocepao meniskus u duelu 4. kola Rolan Garosa protiv Franciska Serundola.

Operacija je obavljena u privatnoj sportskoj klinici Ramsay Santé. Zahvat je obavio mlađi doktor pišu strani mediji. Odmah nakon operacije, Đoković je pušten kući. Kako pišu mediji uskoro bi Nole mogao da počne sa rehabilitacijom. Predviđa se da bi za desetak dana bi mogao da počne da trči pravolinijski. Ceo oporavak trebalo bi da traje oko tri sedmice.

Đoković će preskočiti Vimbldon. Pretpostavlja se da će učestvovati na Olimpijskim igrama. Novak će pokušati da osvoji zlato, jedino odličje koje mu u bogatoj karijeri nedostaje.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije