Navijači Budućnosti „Varvari“ uhapšeni u Turskoj! Tražili im priznanje da su plaćene ubice.

Sedam navijača Budućnosti Draško Mirković, Minja Mihailović, Marko Vujošević, Dragan Vujošević, Aleksandar Grbović, Filip Vukčević i Igor Vukadinović uhapšeni su sinoć u Ankari.

Ovo je portalu RTCG potvrdio vođa navijačke grupe „Varvari“, Aleksandar Ivanović. On tvrdi da je policija odvela Podgoričane u imigracioni centar, navodeći da su pripadnici kriminalne grupe.

Navijači Budućnosti su sinoć prisustvovali košarkaškoj utakmici Turk Telekom – Budućnost. Na putu kući presrela ih je policija.

Policija ih je presrela na samom izlasku iz Ankare. Naoružani su im uperili cevi u usta i vezali su ih, tvrdeći da su kriminalci iz Crne Gore. Pitali su ih gde je oružje i ispitivali su da li su došli da ih ubiju. Navijači su bili u šoku. Uporno su govorili da su prisustvovali utakmici. Pokazivali su im navijačke rekvizite i fotografije, ali ništa nije pomagalo – kazao je Ivanović.

Jedan kombi sa navijačima Budućnosti policija je propustila. Drugi u kome je bilo sedam pomenutih navijača su zaustavili. Ivanović je rekao da su se porodice uhapšenih Podgoričana javile Odelenju bezbednosti Podgorica i Ministarstvu unutrašnjih poslova da prijave otmicu.

Tražili smo pomoć Interpola, ambasada i konzula. Iz tog imigracionog centra gde su ih odveli uspeo je da se javi jedan od Vujoševića i da nam ispriča sve – zaključio je Ivanović.