Pogledajte šta vozi Dončić! (Video)

Mnogo sportista je slabo na automobile. Jedan od njih je i Luka Dončić, slovenački košarkaški reprezentativac. Luka je za jednog od svojih ljubimaca iskeširao čak 250.000 američkih dolara.

Luka u svojoj garaži poseduje i Lamborginija vrednog oko pola miliona dolara. Sad je kupio auto koji neodoljivo podseća na tenk. On ostavlja prolaznike bez teksta gde god da se pojavi sa svojim „Apocalypse Hellfire 6×6 Super Truck“.

Lukina grdosija ima šest točkova i čak 850 konjskih snaga. Njegov automobil do 100 km/h ubrazava za samo 3,7 sekundi! Ovaj automobil je proizveden u samo 150 primeraka. Luka Dončić je jedan od retkih na svetu koji ga poseduje.

Dončić često na svom Instagramu deli fotografije iz automobila i pokazuje šta sluša. Iz njegovog tenka obično dopiru narodnjaci, pošto je veliki ljubitelj Cece, Dare Bubamare i slične muzike.

Mediji neprestano prate svaki pokret Luke Dončića. Pred zagrevanje za utakmicu protiv San Antonija (113:107) kamere su uhvatile neobičan potez košarkaša Dalasa. Naime, Dončić je šutirao za tri poena, ali nogom i pogodio koš.