Došao da se pomiri, a ona već ima novog dečka!

U Majamiju se trenutno održava jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svetu. Tu u Majamiju pre par dana pronađen je mrtav nekadašnji hokejaš Konstanstin Kolcov, dugogodišnji dečko teniserke Arine Sabalenke. Slavna teniserka nastupa na turniru u Majamiju, gde je njen bivši dečko izvršio samoubistvo.

Govorilo se da je Kolcov preminuo zbog krvnog ugruška. Novi detalji su otkrili da je reč o samoubistvu. Kolcov je poginuo nakon pada sa terase svoje hotelske sobe. Oglasila se i njegova bivša žena!

Njegova bivša supruga rekla je medijima u Belorusiji da je „verovatno bio veoma pijan“ pre kobnog pada. Julija Mihailova, sa kojom hokejaš ima troje dece, rekla je da su u sobi u Majamiju nađene prazne flaše, ali ne i oproštajna poruka. Hokejaš je navodno pao čak sa 23 sprata hotela u Majamiju.

Danima je smrt bivšeg beloruskog sportiste glavna vest u teniskom svetu. Pojavili su se novi detalji koji bi mogli da bace potpuno novo svetlo na ceo slučaj. Saznalo se da je Arina Sabalenko vezu sa Konstantinom Kolcovim prekinula još pre dolaska u Majami.

Krejg Šapiro, jedan od najuticajnijih teniskih novinara, je otkrio da je Beloruskinja u Majami na turnir povela i svog novog dečka! Pojavile su se glasine da je reč o bugarskom teniseru Grigoru Dimitrovu. Grigor i Arina su istim avionom leteli iz Indijan Velsa u Majami. Šapiro demantuje takve navode. Šapiro potvrđuje da su na istom letu bili Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i njen novi dečko koji za sada nije poznat javnosti.

Arina je i u Indijan Velsu imala podršku svog novog izabranika. Ovo su objavili i beloruski sajt „tribuna.com“. Postavlja se pitanje kada je tačno okončana njena veza sa Konstantinom Kolcovim koji ju je pratio na prvim turnirima u ovoj godini.

Šapiro piše da je Koltsov verovatno doputovao na Floridu kako bi pokušao da sredi novonastalu situaciju. Umesto toga, pronađen je mrtav.