Sabalenka krenula da se smeje na terenu (Video)

Arina Sabalenka, beloruska teniserka plasirala se u treće kolo WTA turnira Premijer serije u Majamiju. Ona je u drugoj rundi izbacila Paulu Badosu iz Španije u dva seta. Bilo je primetno da je Beloruskinja na ovom susretu bila dobro raspoložena.

Aryna Sabalenka, of Belarus, hits a return to Paula Badosa, of Spain, at the Miami Open tennis tournament, Friday, March 22, 2024, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)

Zbog nespretnosti jednog skupljača lopti ona je krenula da se smeje. Sve je to snimila i kamera. Iza Sabalenke jako težak period jer joj je pred početak ovog turnira umro bivši dečko, Konstantin Kolcov.

Što se samog meča tiče, u susretu dve velike prijateljice, pobeda gotovo da nije bila ni dovedena u pitanje.

Meč je definitivno obeležio zagrljaj na mreži. Posle duela dve teniserke su prišla jedna drugoj i zagrlile su se srdačno uz evidentno reči koje su Sabalenki značile mnogo.

Smogla je snage Arina Sabalenka da ostane u Majamiju i učestvuje na prestižnom turniru uprkos tragediji koja je zadesila.

Dvadesetpetogodišnja Sabalenka duel protiv Badose odigrala je skoro bez emocija. Jedan brej u prvom i dva u drugom setu bila su joj dovoljna da zabeleži prvu pobedu u Majamiju.

Beloruskinja je posle tragedije poručila da neće davati izjave. U narednoj rundi očekuje je duel sa Ukrajinkom Anhelinom Kalininom koja je eliminisala Karolinu Voznijacki.