Oženio se Sadio Mane! Mlada ostala kod roditelja. Ide kod muža tek kad završi školu.

Sadio Mane se oženio svojom partnerkom Ajšom Tambom koja ima samo 18 godina. Sadio ima 31 godinu i trenutno igra za Al Nasr. Mane se oženio na dogovorenoj islamskoj ceremoniji zaključivanja braka.

Pre dve godine Mane je za jedne novine opisao tip žene sa kojom bi se oženio.
Video sam mnogo devojaka koje me pitaju zašto nisam oženjen, ali izvinjavam se što gubite vreme. Žena koju oženim neće biti na društvenim mrežama. Želim da se oženim ženom koja poštuje Boga i dobro se moli. Svako ima svoj način da bira ljubav – rekao je tada Mane.

Ono što je Mane pričao, to je i uradio. Prema pisanju lokalnih medija, njegova supruga nema društvene mreže, a i važi za devojku koja živi po muslimanskim pravilima života.

Ajša, supruga Manea, u izjavi za Mejl Onlajn je rekla je da će da ostane skromna, i da je neće promeniti slava i bogatstvo njenog muža.

Ajša se udala 7. januara ove godine za 31-godišnjeg fudbalera na dogovorenoj islamskoj ceremoniji zaključivanja braka u džamiji u blizini glavnog grada Senegala.

Dogovoreni brak je odmah izazvao pometnju na društvenim mrežama. Čini se da je Ajša bila namenjena Sadiju još od njenih tinejdžerskih dana. Ona je sada spremna da zameni svoj život u Dakaru sa životom sa Maneom u Saudijskoj Arabiji, gde on igra za lokalni Al Nasr, zajedno sa Kristijanom Ronaldom.

Radujem se svom novom životu i znam da će biti veoma drugačiji, ali ne osećam nikakav pritisak jer me Sadijeva slava i novac neće promeniti. To nije nešto što me zanima. Ostaću skromna osoba privržena svojoj veri – rekla je Ajša za Mejl Onlajn.

Ajša potiče iz skromne porodice.
Ja sam veoma prizeman čovek, i ništa neće biti drugačije zbog ovog braka. Ali ja sam veoma počastvovana što sam sada gospođa Mane – rekla je ova 18-godišnjakinja.

Mane je prvi put ugledao svoju sadašnju suprugu u periodu kada je ona bila tinejdžerka. Nije joj prišao pošto je tada bila maloletna. Kako prenose mediji, on je svoje namere u vezi sa Ajšom saopštio njenom rođaku, što je otvorilo put njihovoj bračnoj zajednici.

Proslavljeni fudbaler je svoju sadašnju suprugu upoznao preko njenog oca, poznatog arhitekte, i ušli su u dogovoreni brak.
Ajšina porodica insistira na tome da se Ajša fokusira na obrazovanje pre nego što se posveti braku. Mane se složio iako se nadao medenom mesecu nakon Afričkog kupa nacija.

Kako pišu svetski mediji, Ajša će završiti svoje akademske studije pre nego što se preseli kod Manea kasnije ove godine.