Olivia Dan zbog brutalnog izgleda ne može da završi faks! (Video)

Olivija Dan je 20-godišnja gimnastičarka iz Amerike i prilično je uspešna u svom sportu. Ona je još kao tinejdžerka postala zvezda društvenih mreža. Ona je poznata kao najlepša gimnastičarka sveta. Budući je učesnik olimpijskih igara kao članica američke reprezentacije.

Uživa ogromnu popularnost na društvenoj mreži „TikTok“. Čim je postala punoletna, izazovna Olivija uplivala je u svet modelinga i na taj način „preko noći“ zaradila prvi milion.


Postigla je ogromnu popularnost kada je snimak sa izvesnim „Bejbi Gronkom“ postao viralan. Olivia, na tom snimku, nagovara jednog igrača američkog fudbala da se u budućnosti opredeli za univerzitet koji ona pohađa.

Snimak je imao ogromnu gledanost. Fanovi su okupirali njen univerzitet. Olivia nije u mogućnosti da bezbedno pohađa časove. Olivia Dan je odlučila da predavanja sluša i ispite polaže od kuće, pošto se plaši za svoju i bezbednost drugih učenika.

Olivia je 2022. godine ponela laskavu titulu „najvrednije žene u koledž atletici“. Na takmičenju u gimnastici na spravi dvovisinski razboj zabeležila je fantastičan rezultat od 9.875 u debiju na Nacionalnim koledž igrama.

Olivija ima 3,7 miliona pratilaca na Instagramu. Na Tik-Toku je prati 7,2 miliona ljudi.

Trenutno pohađa Univerzitet u Luizijani. Mediji u SAD pišu da Olivija trenutno vredi oko 2,3 miliona dolara. Svaka njena objava na društvenim mrežama donosi joj zaradu od 31.000 dolara.

Olivija je promenila je muške poglede na gimnastiku. Njena popularnost, ali i ovog sporta, raste iz dana u dan.