Ko je ćerka Željka Obradovića? Svoju veliku ljubav pretvorila je u posao.

Trener KK Partizan, Željko Obradović, je otac dvoje dece, ćerke i sina. Ćerka Anja ističe da joj je otac i najbolji prijatelj.

Želimir Obradović je poznatiji pod nadimkom Željko. Željko je jedan od najomiljenijih ličnosti srpskog sporta već godinama. Posle trideset godina vratio se u svoj KK Partizan. Vratio se u klub sa kojim je 1992. stigao do krova Evrope.
I danas kad Željko izlazi u dvoranu svi su na nogama i nema čoveka koji ga ne dočeka frenetičnim aplauzom i skandiranjem njegovog imena.

I posle višedecenijske karijere, popularni trener i dalje je jednako motivisan i vatren pored košarkaškog terena, a publika ga obožava i kada njihovom timu ne ide.

Željku Obradovaću najveću podršku pruža porodica, koju je pre mnogo godina zasnovao sa suprugom Vesnom. Željko sa Vesnom ima dvoje dece – sina Đorđa i ćerku Anju. Ćerku i sina retko imamo priliku da vidimo u javnosti.

Đorđe Obradović je krenuo očevim stopama i odabrao košarku kao svoj životni put. Ćerku Anju privlači nešto drugo. Ona je i dalje veoma aktivna i ima prilično riskantne hobije.

Anja je rođena u Beogradu 1985.godine. Živela je i u Parizu, Barseloni i Ljubljani. Željko i Anja rođeni su istog datuma. Oni dele rođendan i u više navrata su nam pokazali kako zajedno gase svećice na torti. Željko je često govorio da je Anja njegov rođendanski poklon.
Najbolji deo mog rođendana je to što ga delim sa svojim dragim ocem… i najboljim prijateljem! – napisala je Anja na Fejsbuku jednom prilikom.

Prema pisanju medija Anja govori čak sedam jezika. Svoju veliku ljubav prema umetnosti pretvorila je u posao, otvorivši u svom rodnom gradu galeriju Hestia. Anjin veliki hobi je padobranstvo!

Anja Obradović podarila je Željku unuku, kada je 2021. donela na svet ćerku Milicu.

Na prvu je primetno da je od oca Željka nasledila prepoznatljiv osmeh, ali i karakter pa svaki njegov uspeh energično isprati i podeli na društvenim mrežama.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije