Vlado Georgiev objavio fotku s Noletom i uputio moćnu poruku

Vladimir Vlado Georgiev je srpski pop pevač i producent. Rođen je 1976. godine u Dubrovniku. Vlasnik je muzičkog studija Barba koji se nalazi u Beogradu.

Vlado Georgiev je sa još nekoliko kolega pjevao na proslavi naših basketaša, košarkaša i Novaka Đokovića. On u sjajnim odnosima sa najboljim teniserom svijeta.
Vlado je na proslavi proveo dosta vremena u razgovoru sa svojim prijateljem Noletom. Vlado se slikao sa Novakom, objavio sliku i poslao kratku i jasnu poruku.

„Brat i ja. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“, poručio je pjevač.

Poznato je da je Vlado javno podržavao to što se Novak nije vakcinisao protiv korona virusa. To je istakao i sada kada je Nole osvojio US Open i svoj 24. Grend slem, upravo tamo gde mu je zbog nevakcinacije protiv kovida bio zabranjen ulaz u zemlju, pa samim tim i učešće na njihovim turnirima.

Pjevač i teniser družili su se i prije US Opena, pošto je Nole sa Jelenom prisustvovao Vladovom koncertu na Kanli kuli, u Herceg Novom.
Iako je u jednom momentu kiša počela da pljušti, Đokovići nisu pobegli niti se sklonili, već su sve vreme po pljusku igrali i pevali.

 

Pa nismo na Vimbldonu da prekinemo – napisao je Vlado na Tviteru.