Đoković operisan u Parizu! Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije kaže da nije.

Zbog povrede meniskusa kolena Novak Đoković je odustao od Rolan Garosa. Nole želi da nastupi na Olimpijskim igrama pa se odlučio na operaciju. Nole je sam potvrdio da je u reč o pucanju meniskusa desnog kolena. Ovo je povreda koja zaigurno odvaja sportiste od terena.

Kako je pisao Telegraf Novak je odmah po dobijanju rezultata magnetne rezonance počeo sa novom misijom – oporavak do Olimpijskih igara u Parizu.

Kako prenosi italijaska Gazeta operacija je navodno obavljena jutros u Parizu na jednoj klinici. Ukoliko ne bude komlikacija Novak će za nekoliko sati moći da ustane iz kreveta, da hoda uz pomoć štaka i napusti kliniku. Pretpostavlja se da će tri nedelje da traje oporavak. To znači da neće biti spreman za Vimbldon, ali hoće za Olimpijske igre koje su na programu od 27. jula do 11. avgusta.

Olimpijsko zlato jedna je od retkih stvari koje nedostaju Novaku u karijeri. Nema sumnje da je to uticalo da Novak ekspresno donese odluku i ne gubi vreme.

Tokom dana javio se i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.
Moj sin prati francusku štampu svakog dana. Francuzi su u vrlo ozbiljnim medijima napisali da je operisan Novak Đoković. Njegovog strica smo zvali i dobili informaciju da nije, stoga ne bih da spekulišem – rekao je Božidar Maljković.

Šta je istina saznaćemo uskoro. Novaku želimo brz oporavak.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije