Obradović u kafiću izvadio STOTINE evra i častio. Kad Žoc časti. (Video)

Željko Obradović provodi odmor u rodnom Čačku. Odmara se u društvu svog kuma i pomoćnika iz Partizana, Vlada Androića. Uvek je okružen prijateljima.Obradović je veoma vezan za rodni grad. U Čačku je i počasni građanin. Obradović koristi svaki slobodn trenutak da ode kući i da provodi vreme sa prijateljima. Iako sklapa novi tim Partizana našao je vremena da se druži sa prijateljima.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako „Žoc“ časti u bašti kafića, uz oduševljenje svih koji su se okupili. Obradović je dao svežanj novčanica od po 100 evra čoveku iz kafića.

Obradović je uvek tu i za Borac iz Čačka, svoj matični tim. Bivši trener Borca Marko Marinović ispričao je anegdotu sa treninga na kojem je „Žoc“ vodio ekipu.
„Možda to ne znaš, u toj ‘korona’ godini kad sam trenirao Borac, Željko nije imao tim, došao je i pomagao nam. Nisi to video, uzeo tablu i ne da nam tablu. Stojimo sa strane, igrači trče tri sata, trče, niko ni šta ne pita. Ja stao, gledam… ja sat i 15 kad držim trening, oni prevrću očima“ispričao je Marko.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije