Georgina se brčka u bazenu sa nakitom od 80.000 evra!

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina svakim danom pojavljuju se na naslovnim stranama sportskih dnevnika širom sveta. Kako pojedini tabloidi iz Engleske danima pišu da je njihova veza u najvećoj krizi. Pišu kako je Kristijano Ronaldo ljut na svoju izabranicu Georginu Rodrigez, zbog njene bahatosti i neizmernih troškova.

Ovih dana nevenčana supruga Kristijana Ronalda pohvalila se svojom „Instagram pričom“. Pokazala je novi lak nakon posete manikiru i pedikiru.

Osim jarke roze boje na njenim noktima, ljudima je u oči upao nakit koji je atraktivna Argentinka nosila tokom baškarenja u bazenu. Ima pet komada prstenja kao i ručno rađenu narukvicu – sve rad firme „Paskval Bruni“. Sve je urađeno od 18-karatnog zlata sa dijamantima iz „Peti garden“ i „Điardini Segreti“ kolekcije. Stručnjaci procenjuju da je vrednost nakita koji je nosila dok je leškarila na bazenu iznosi između 78 i 80 hiljada evra.

Partnerka Kristijana Ronalda se više puta pohvalila da ne može da živi bez nakita.

Rodrigezova u svom vlasništvu ima i personalizovan sat firme „Džejkob en Ko“.
Sat je prekriven kombinacijom belih dijamanata i roze zlata, sa crvenim safirnim kristalom i crvenim lančićem oko narukvice od kože aligatora.Vrednost ovog unikata je oko 85 hiljada evra.

Da li ove slike potvrđuju pisanje britanskih medija ocenite sami.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije