Georgina se brčka u bazenu sa nakitom od 80.000 evra!

Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina svakim danom pojavljuju se na naslovnim stranama sportskih dnevnika širom sveta. Kako pojedini tabloidi iz Engleske danima pišu da je njihova veza u najvećoj krizi. Pišu kako je Kristijano Ronaldo ljut na svoju izabranicu Georginu Rodrigez, zbog njene bahatosti i neizmernih troškova.

Ovih dana nevenčana supruga Kristijana Ronalda pohvalila se svojom „Instagram pričom“. Pokazala je novi lak nakon posete manikiru i pedikiru.

Osim jarke roze boje na njenim noktima, ljudima je u oči upao nakit koji je atraktivna Argentinka nosila tokom baškarenja u bazenu. Ima pet komada prstenja kao i ručno rađenu narukvicu – sve rad firme „Paskval Bruni“. Sve je urađeno od 18-karatnog zlata sa dijamantima iz „Peti garden“ i „Điardini Segreti“ kolekcije. Stručnjaci procenjuju da je vrednost nakita koji je nosila dok je leškarila na bazenu iznosi između 78 i 80 hiljada evra.

Partnerka Kristijana Ronalda se više puta pohvalila da ne može da živi bez nakita.

Rodrigezova u svom vlasništvu ima i personalizovan sat firme „Džejkob en Ko“.
Sat je prekriven kombinacijom belih dijamanata i roze zlata, sa crvenim safirnim kristalom i crvenim lančićem oko narukvice od kože aligatora.Vrednost ovog unikata je oko 85 hiljada evra.

Da li ove slike potvrđuju pisanje britanskih medija ocenite sami.