Obradović nosi „čuku“od 55 hiljada evra.

Najtrofejni trener Evrope, Željko Obradović, je između dve sezone promenio sat. To su odmah primetili navijači i specijalizovane stranice koje se bave časovnicima.

Pred početak nove sezone novi detalj na ruci trenera Partizana Željka Obradovića! Posle osvajanja ABA lige najtrofejniji evropski trener počastio se novim satom. Tokom pripremnog perioda na njegovog ruci uočen je novi ljubimac. Na meču protiv Fuenlabrade u Beogradu, kao i na Superkupu ABA lige u Podgorici, Obradović je na ruci imao prelepi i skupoceni Roleksov model!

Na Instagram profilu specijalizovanom za luksuzne satove piše da je trofejni trener svojoj kolekciji pridodao Roleksov model iz kolekcije Dejtona, čija je vrednost oko 55.000 evra!

Željko Obradović stalno vodi mečeve sa satom na rukama. Primetno je između dve sezone napravio promenu pošto se na starijim slikama vide drugačiji modeli na njegovoj ruci.

-„Nakon uspešne sezone sa KK Partizanom, trener crno-belih ne svojoj kolekciji pridodao jednu prelepu Daytonu. U pitanju je Rolex Daytona ref. 116509 sa plavim brojčanikom, proizvedena u belom zlatu prečnika 40mm. Ona je zajedno u paru sa referencom 116508 Emerald Green predstavljena 2016. godine i povučena iz proizvodnje 2024. Za tih sedam godina nije uspela da postane popularnija od modela u žutom zlatu“, navodi se na Instagram profilu „sat_na_ruci“.

Na ovom Instagram profilu navodi se da je tržišna cena ovakvog modela oko 55.000 evra. Podaci sa interneta kažu da mogu da se nađu i jeftinije. Na sajtu „Bob’s Watches“ navodi se kako je cena modela sa plavim brojčanikom 41.600 dolara, što je nešto manje od 40.000 evra. Upravo takav model ima najtrofejniji evropski trener i devetostruki osvajač evropske titule u klupskoj košarci.