Slave 35 godina braka. Kasnili na svoje venčanje.

Pre 35 godina venčali su se Ana i Vlade Divac. Samo par dana kasnije otputovali su Los Anđeles. Vlade je draftovan od LA Lakerse i otputovali su na potpis ugovora. Danas 35 godina kasnije žive na relaciji Amerika – Srbija, ili boje rečeno na relaciji Los Anđeles – Beograd.

Ana i Vlade Divac roditelji su troje dece. Imaju sinove Luku i Matiju i ćerku Petru. Ana i Vlade Divac su bračni par za primer. Nije ih promenio ni novac ni slava, ostali su pristojni i skromni ljudi. Godinama se bave humanitarim radom. U misiju širenja ljubavi i podrške uključila su se i njihova deca.

Na svom Instagram nalogu Ana je otkrila kako su izgledali na svadbi a i šta se sve dešavalo tih dana.

Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije. Pred venčanje smo se zaglavili u liftu, pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina sreli smo par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju, i častili ih pićem da nam oproste, što su morali da čekaju duže svoj red-napisala je Ana.
„Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lakerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u LA , koji sam pre toga gledala samo na filmovima. Svadba nam je bila na splavu Dijalog, uz DJ muziku rock&rolla 80-ih. Igrali smo do jutra“, napisala je supruga naše košarkaške legende.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije