Nole napravio šou! Uzeo reket na golf terenu i sve nasmejao (VIDEO)

Novak Đoković sad uživa malo u drugom sportu. Na tenski teren vratiti krajem oktobra kada je na programu turnir Masters serije u Parizu.
Nole je glavna zvezda egzibicionog Ol star meča u golfu koji se održava u Rimu. Kada se pojavio na zelenom terenu dobio je ovacije i gromoglasan aplauz od navijača. Posebno je gromoglasan aplauz bio nakon prvog udarca.

Nole je odmah počeo sa šalom. Odmah posle prvog udarca, verovatno nezadovoljan kako je to uradio, ostavio je štap, uzeo reket i pošao da napusti teren. Naravno da se vratio, publika je oduševljeno aplaudirala, a Nole nije skidao osmeh sa lica.

Pored Novaka Đokovića na turniru su učestvovali Andrej Ševečenko i Geret Bejl, vozač Formule 1 Karlos Sains, Viktor Kruz, nekadašnji igrač američkog fudbala i osvajač Superboula, Leonardo Fiorovanti, italijanski surfer.

Novak je nedavno priznao da jedva čeka da se oproba u golfu, ali i da zaigra u timu sa Kipom Popertom, najboljim svetskim golferom sa invaliditetom.
Ne mogu da dočekam da u Rimu iskusim neverovatnu atmosferu „Rajder kupa“, koja je postala legendarna. Biće to fantastičan test za moje znanje golfa u tandemu sa Kipom i spektakl za navijače. Navijte alarm – poručio je Đoković.