Nije zlato sve što sija! Crno-beli na terenu ućutkali najskuplji tim Zvezde!

U svojoj najtežoj utakmici u ovoj polusezoni, fudbaleri Partizana su uspeli da slave na svom terenu u zaostalom meču 9. kola Superlige. Slavili su protiv Crvene zvezde sa 2:1 u okviru 171. Večitog derbija između ova dva kluba. Golove za crno-bele su postigli Bibars Natho iz penala i Mateuš Saldanja, dok je na drugoj strani Šerif Endiaje bio precizan.

Navijači su dobili priliku da gledaju i uživaju u pravoj fudbalskoj predstavi kakva se očekuje od najveće utakmice u domaćem fudbalu, od svetkovine i pravog praznika u ovoj „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“.

Igrao se napadački fudbal, bez bunkera, bez odbrane. Raspoloženi Partizan na jednoj strani, a na drugoj malo nadmena Zvezda. Crno-bela ekipa ubila je svojim taktičkim zamislima nadmenog protivnika.

Igor Duljaj je ovde održao trenreski čas Baraku Baharu. Partizan je zasluženo slavio.

Opravdano je rukovodstvo Zvezde pravdalo poraze u Ligi šampiona tako što su non stop pričali kako Zvezdin tim mnogo manje vredi od svojih protivnika. Kako sad opravdati ovolko poraza u Superligi kad tvoj tim vredi skuplje nego svi drugi klubovi zajedno. Nije samo Bahar kriv, lako je oterati Bahara. Šta je sa krivicom Mrkele, Marina i naravno Zvezdana Terzića? Da li njh ima neko da otera?

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije