Ovo samo Novak može! Nole zaigrao kolo usred Melburna. (Video)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno u Melburnu igra humanitarni revijalni meč sa Arinom Sabalenkom, Marijom Sakari i Stefanosom Cicipasom. Uoči egzibicije napravio je šou na terenu.

Najpre je Cicipas izašao iz tunela pred publiku. Sačekali su ga članovi folklornog društva igrajući kolo.
Potom se na terenu pojavio Nole. Nole nije kao Cicipas samo prošao pored njih, već je i zaigrao sa sve torbom sa reketima na leđima!
Dobio je ovacije krcatog stadiona. Publika je sa oduševljenjem ispratila njegov performans.

U okviru uvodne nedelje Otvorenog prvenstva Australije igra se egzibicija „Novak i prijatelji“. Do sada su već igrale dve povratnice na teren i grend slem šampionke, Japanka Naomi Osaka i Britanka Ema Radukanu, kao i Đokovićev trenutno najveći rival Karlos Alkaraz i miljenik domaće publike Aleks de Minor.

Sav prihod sa egzibicionih mečeva biće uplaćen programima za ugroženu decu, kako bi mogla da se bave sportom i da budu deo zajednice.
Na revijalnom meču beloruska teniserka Arina Sabalenka nasmejala je sve komentarom na račun Novaka Đokovića.

Najbolji teniser svih vremena igra sa Arinom Sabalenkom protiv grčkog para koji čine Stefanos Cicipas i Marija Sakari. Pošto je reč o meču revijalnog karaktera, smeha nije nedostajalo od prvog momenta egzibicije.

Za to se najviše pobrinula trenutno druga teniserka sveta koja je jednim komentarom izazvala osmeh kod svih prisutnih.
Naime, ona je trebalo da servira, a Nole je u tom momentu bio na mreži, dok ga je Beloruskinja posmatrala s leđa, na glas je prokomenterisala njegov izgled.

Vau, kakav prelep pogled imam – rekla je Sabalenka kroz osmeh. Đoković se odmah okrenuo ka njoj, a publika je počela da aplaudira.

Ovako je to bilo 2024.godine.