Barak Bahar dobio crveni karton! Vladan Milojević je novi trener Crvene zvezde!

Barak Bahar, izraelski stručnjak, više nije trener Crvene zvezde. Poraz u derbiju od Partizana (1:2) koštao je Izraelca posla. Posle dosta slabih rezultata koje je Zvezda pružala kroz čitav tok jesenjeg dela prvenstva došlo je do razlaza.

Posle utakmice Barak je rekao da će prvo sačekati sa analizom, a na konferenciji za medije bio jako kratak, vrlo brzo je stigla vest iz Zvezdinog tabora da on više neće biti trener tima.

Umesto njega će na klupu sesti Vladan Milojević.

Crveno-beli su posle poraza od Partizana na 171. večitom derbiju, koji su igrači kluba sa Marakane odigrali očajno, odlučili da smene Baraka Bahara.
Izraelac je smenjen odmah posle derbija i simbolično je dobio „crveni karton“.

Rukovodstvo Zvezde je već imalo spremnu zamenu. To je Vladan Milojević. Milojević se vraća na Marakanu, gde je sa velikim uspehom vodio tim u prvom mandatu pre nekoliko sezona. Milojević je u prvom mandatu u Zvezdi bio dve i po godine, osvojio je dve titule i uveo Zvezdu najpre u Evropu posle 10 godina čekanja, prvo u Ligu Evrope, a potom godinu dana kasnije i u Ligu šampiona.

Ovo je očekivano. Barak je imao tim za daleko bolje rezultate i u Evropi i u Superligi. Rezultati nisu očekivani ali lansiranje mladih fudbalera nemože mu niko zameriti. Lučić, Nedeljković i Mijatović sad vrede pravo bogastvo. Valjda je i to neko merilo trenera.

Ali ko je odgovoran što mnogi koji su dovedeni kao pojačanje a nigde ih nije bilo, ko je za to krivac. Zar još neko nebi trebalo da odgovara i ode zajedno sa trenerom. Na ovo pitanje sigurno nećemo dobiti odgovor. Krivci će ponovo prodavati najbolje, a davati velike pare za one koji ne vrede ni približno koliko se za njih daje. Sledeći krivac biće Vladan Milojević.