Najlepše ljubavne priče iz sveta sporta – Luka Modrić i Vanja Bosnić

Luka Modrić je prva fudbalska zvezda Hrvatske. Iza njegove sjajne karijere i uspeha u nacionalnom dresu i dresu Real Madrida stoji jedna žena.

Vanja Bosnić je tri godine starija od svog supruga Luke. Vanja Bosnić Modrića je upoznala dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo je da igra za Dinamo Zagreb. Prvi put sreli su se u jednom zagrebačkom kafiću 2004. godine. Pričali su o poslu, a posle razgovora razmenili brojeve telefona. Prvi razgovor je trajao tri sata. Šest meseci nakon tog prvog telefonskog razgovora, Vanja i Luka već su bili u ozbiljnoj vezi.

Kad je Luka potpisao za Totenhem, Vanja je napustila posao i krenula sa njim u London. Uskoro je postala njegov lični agent i glavno je lice iza ogromnog ugovora sa Real Madridom iz 2012. godine, za koji je Modrić potpisao ugovor, piše britanski „San“.

Venčali su se u maju 2010. godine u Zagrebu. Kum je bio saigrač iz Totenhema i hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka. Tri nedelje kasnije rodio se sin Ivan. 2011. godine priređeno je i veliko crkveno slavlje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

Luka Modrić i Vanja Bosnić imaju sem sina Ivana i dve kćerke Emu i Sofiju. O svom privatnom životu nikad nisu govorili puno. Za razliku od mnogih supruga i devojaka fudbalera, Vanja ne voli da se ističe u javnosti, čak nema ni javni nalog na „Instagramu“.
Svi zajedno žive u Madridu. Predivna su porodica koja svaki slobodni trenutak provodi zajedno. Luka uvek na nastupima naglašava svoju ljubav prema Vanji i svojoj deci.

Posle osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Kataru, svetski mediji nisu pisali samo o njihovom kapitenu Luki Modriću, već ih je zainteresovala i njegova supruga Vanja Modrić. Britanski The Sun objavio je članak o njoj i njihovom životu u kojem je spomenuo kako ona nije obična supruga jednog fudbalera, već mnogo više od toga.