Jedna od najlepših žena sveta čestitala Novaku!

Novak Đoković osvojio je titulu na US openu pošto je u spektakularnom finalu savladao Danila Medvedeva sa 3:0.

Meč su pratile brojne poznate ličnosti iz celog sveta. Brazilska lepotica Izabel Gular nije krila oduševljenje Novakom.

Nakon završenog meča, jedna od najlepših žena sveta podelila je Đokovićevu fotografiju uz poruku: – 24 i brojaćemo dalje… Vau!
Napisala je Izabel Gular na Instagram storiju, a Nole joj se srdačno zahvalio.

Novaku su na sjajno odigranom meču čestitale brojne holivudske face, među kojima je i pevač Džastin Timberlajk.

Izabel Gular je brazilska manekenka i foto-model. Rođena je 1984.godine u Sao Paulu. Poznata je po radu sa kompanijom Viktorijas sikret. Pozirala je za specijalno izdanje časopisa Sports ilustrejd posvećeno modelima kupaćih kostima. Izabel se bavi i humanitarnim radom. Nastoji da u Brazilu bude dovoljno insulina za sve obolele od dijabetesa. Izabel je ambasador DRI na univerzitetu u Majamiju.

Đokovića su iz lože bodrili Goran Ivanišević, Čarli Gomez Herera, Marko Paniki, Miljan Amanović i Jelena Đoković, deca i tajanstvena žena, za koju su svi pitali o kome se radi.

Misteriozna crnka iz Novakove lože na finalu Ju-Es opena 2024. protiv Danila Medvedeva je Kamila Mekonahi. Kamila ima 40 godina. Ona je brazilski model i dizajnerka, majka troje dece. Kamila je supruga Metjua Mekonahija, holivudskog superstara sa kojim je u braku već 17 godina. Kamila i njen suprug su se odavno deklarisali kao navijači srpskog tenisera.