Najbolji teniser svih vremena zaplakao na dočeku! Novaka slomile emocije! (Video)

Teniser, Novak Đoković, dobio je spektakularan doček u Beogradu, zajedno sa basketašima i košarkašima. Dokazano je da je Srbija zemlja sporta. Potvrda toga stizala je poslednjih dana.

Ivana Vuleta prvakinja sveta, basketaši evropski i svetski prvaci, odbojkašice druge u Evropi, a košarkaši drugi na svetu. Nema dana da neko ne ispuni olimpijsku normu. Kruna svega, Novak je osvojio Ameriku, zemlju iz koje su ga prvo proterali, a onda mu nisu dali da dolazi.

Sve je krunisano spektakularnim dočekom za basketaše, košarkaše i Novaka Đokovića. Dolazak Novaka niko nije očekivao.

Pojavio se na balkonu pred svojim narodnom sa peharom koji je osvojio na Ju-Es openu. Bila je to 24. grend slem titula za Đokovića, potvrda GOAT titule. Dobio je spektakularan doček i nije uspeo da savlada svoje emocije.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se pridružio košarkašima i to u majici reprezentacije Srbije. Bio je u emotivnom zagrljaju sa košarkašem Srbije Aleksom Avramovićem.
Retki su momenti kada ostanete bez reči, a to je sada slučaj. Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene… Kao klinac sam bio tu, sa vama, u masi, slavio velike medalje svih ljudi koji su predstavljali Srbiju u svetu. Imao sam tu čast da budem na ovom balkonu nekoliko puta, ali ovo se neće više ponoviti, ovaj osećaj… Hvala košarkašima i basketašima što su mi dozvolili da budem tu. Čast mi je što stojim pored velikih šampiona i ljudi. Osetio sam njihovu slogu, to nas je okupilo ovde, ne samo uspeh sa Mundobasketa, već momenat ljudskosti – rekao je Đoković.

Dočekao ga je Beogradski sindikat sa pesmom- Nole, a kad je dvadesetak hiljada ljudi, svi kao jedan počeli da skandiraju Nole, Nole i Nole mi te volimo, najbolji teniser sveta je pustio suzu.

Obratio se potom Nole Boriši Simaniću koji je zbog povrede na Mundobasketu ostao bez bubrega.
Boriša, ti si heroj nacije. Zaslužuje da mu svi skandiramo – započeo je navijanje.