Ludnica na slavlju! Nikola Jokić pridužio se najboljim košarkašima, basketašima i Novaku Đokoviću tokom slavlja. (Video)

Košarkaši, basketaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček na čuvenom Balkonu. Veliki broj navijača došao je da ih pozdravi. Na dočeku su bile i mnoge poznate ličnosti. Nikola Jokić je došao sa suprugom. Došao je da im se kao i drugi navijači zahvali na svemu što su uradili za srpski sport. Bilo je emotivno. Bilo je suza navijača, ali i košarkaša i Novaka Đokovića.

Nakon dočeka svi zajedno su se preselili u restoran Ušće Nacionalna klasa gde su im se pridružila brojna poznata lica, pevači, ali i košarkaši koji nisu bili na Filipinima.

Ludo slavlje nastvaljeno je u restoranu gde su im se pridružile supruge, prijatelji, ali i neki igrači koji nisu bili u Manili, Boban Marjanović i Nikola Jokić. Šampion NBA lige je dolaskom na žurku pokazao da je deo ove ekipe, a kao i uvek, izdominirao je.

Ceca je bila glavna muzička zvezda. Posebno je uživao Nikola Jokić, za koga je od ranije poznato da je veliki uživalac njenog dela.
Na snimku vidi se kako upravo centar Denver Nagetsa u društvu supruge, ali i Bobija Marjanovića pleše uz hit poznate pevačice.

U jednom trenutku Nikola Jokić je čak skinuo majicu i tako slavio sa košarkašima Srbije. Pogledajte Jokića u transu.

U restoran Ušće Nacionalna klasa Nikola Jokić je stigao u društvu supruge, veselio se uz Cecu, a tokom noći je čini se najviše vremena proveo sa imenjakom Milutinovim.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je uveličala slavlje naših košarkaša i najboljeg tenisera Novaka Đokovića.
Mogu da kažem da mi je ogromna čast da budem sa našim šampionima, sa košarkašima, sa Noletom, sa svetskim zvezdama… Ja sam pevala kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato, da Bog da vi u Parizu osvojili zlato, pa eto mene opet da vam pevam. Šta god da osvojite, ja sam uvek tu za sve vas. Krećemo odmah – rekla je Ražnatovićka i zapevala omiljenu pesmu Nikole Jokića i njen najveći hit „Beograd“.

Bilo je primetno da na poslednji čin slavlja nije otišao kapiten Orlova i najbolji igrač sa šampionata Bogdan Bogdanović. Nekoliko sati pre dočeka on je saznao da je njegov ujak preminuo i to je razlog zbog čega se on nije priključio svojim saigračima.

Majice otišle kao alva. Svi su kupovali, a niko nije pitao koliko košta.