Mesi kupio novo luksuzno imanje u Majamiju. Ovakav luksuz se viđa samo na filmu. (Video)

Lionel Mesi i njegova supruga Antonela iskeširali su 10.300.000 evra za luksuzno imanje u Majamiju. Kad je stigao u Majami, Mesi je pazario stan vredan 15.000.000 evra u jednoj od najlepših zgrada na svetu. Sad se odlučio za još veće privatnost, pa se odlučio za vilu koju neće deliti ni sa kim, osim sa svojom suprugom i sinovima. Radi se o porodičnoj vili opasanoj zelenilom. Vila poseduje bazen, fitnes sobu, kućni bioskop i još mnogo prostorija opremljenih dizajnerskim namešajem.

Jedna strana kuće je u staklu, tako da ima mnogo prirodne svetlosti. Na okeanu je, pa njegovo dvorište ima i dva doka za jahte i čamce.

Porez na kuću godišnje će iznosti oko 80.000 evra. Pošto Mesi zarađuje nešto više od 50.000.000 evra po sezoni, ovo za njega nije opterećenje.

Mesi je glavna zvezda Intera iz Majamija. Predsednik kluba je takođe popularni nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam. Oni su magnet za krem Majamija i uopšte Amerike, pa uz njihov životni stil podrazumevaju se luksuzne vile.

Čuveni argentinski fudbaler Lionel Mesi ove godine je iz Majamija otišao u Inter i tamo pokazao kolika je zvezda u svom zanatu.

Mesijeva nova kuća ima oko hiljadu kvadrata i deset kreveta, devet soba, devet kupatila, kao i bazen i dva doka.

Samo izlaz na vodu dugačak je oko šezdeset metara. Kuća je udaljena 15 minuta vožnje od stadiona Inter Majamija.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije