Još jedno spektakularno veče Nikole Jokića! Svi u transu komentarišu novo NFL dodavanje srpskog košarkaša. (Video)

Imali su Denver Nagetsi osetnu prednost na startu poslednjeg kvartala. Majk Meloun je odlučio da ostavi Nikolu Jokića ja klupi. To je zakomplikovalo sudbinu aktuelnog šampiona. Na svu sreću Denvera Nikola Jokić je ušao u igru, uspeo da okrene tok meča protiv Memfisa i Nagetsima donese drugi trijumf u novoj NBA sezoni – 108:104.

Nije Denver večeras briljirao kako ume. Ali briljirali su Nikola Jokić i Džamal Marej. Izmakao je novi „tripl-dabl“ Nikoli budući da je meč završio sa 22 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Dvostruki MVP ušao je izuzetno motivisan u novu sezonu.

Pratio ga je sjajno Džamal Marej koji je takođe ubacio 22 koša. Dobru rolu imao je i Redži Džekson koji je ubacio 16 poena. Dobar je bio i Eron Gordon sa deset koševa.
U ekipi Memfisa Džeren Džekson bio je najefikasniji sa 21 poenom, Markus Smart ubacio je 20, a Derik Rouz 16.

Godinama već Jokić važi za jednog od najboljih dodavača u košarci. To je potvrdio i na ovoj utakmici. Srpski košarkaš rešio je da izvede aut na svojoj polovini. Jednom rokum bacio je loptu, delovalo je u bunar, dok je na drugoj strani spreman čekao Eron Gordon i zakucao je u koš.

Ova asistencija je na društvenim mrežama NBA lige. Taj klip postao je viralan, a navijači ponovo u transu komentarišu novo NFL dodavanje srpskog košarkaša.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije