Ana je najlepša srpkinja u Grčkoj. Otac je poznati košarkaš, a deda jedan od najpoznatijih pevača.

Branislav Prelević bivši je jugoslovenski košarkaš. Rođen je u Beogradu 1966.godine. Poznat je kao nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i grčkog PAOK-a. Ima i grčko državljanstvo. Posle karijere bio je sportski funkcioner. Bio je i presednik PAOK-a. On je otac Ane Prelević.

Ana Prelević je rođena u Beogradu 1990.godine. Njena mama je Nevena Marjanović ćerka legenda jugoslovenske muzike Đorđe Marjanović. Ana je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac gradio košarkašku karijeru.

Ana je sa 18 godina se preselila u Veliku Britaniju. Tamo je studirala medijske komunikacije u Londonu. Diplomirala je i vratila se u Grčku. Ona je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu. Bavi se voditeljstvom i preduzetništvom. Ima svoj brend sportske odeće.

Tri godine je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Posle toga bila je u vezi sa bivšim košarkašem Partizana Papapetruom. Posle Janisa počela se zabavljati sa bratom svoje koleginice voditeljke, sa Nikitasom Nomikosom. 2023. su se venčali Grčkoj pravoslavnoj crkvi.

Na svadbi je plesala mladenački ples uz pesmu svog dede Đorđa Marjanovića, „K’o nekad u osam“.

Zanosna Ana je nosila dugačku belu venčanicu od čipke. Svi pogledi su bili uprti u nju i njenu bajkovitu venčanicu. Ovaj model venčanice malo podseća na jednu od najpoznatijih venčanica na svetu. Onu koju je nosila legendarna glumica Grejs Keli, kada se udavala za Kneza Reinijea III i postala princeza od Monaka.

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije