Ljubavna priča Marka i Iris Livaja

Marko Livaja je jedan od najpopularnijih igrača splitskog Hajduka. Iris Rajčić je bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine. Marko Livaja i Iris Rajčić u prisustvo kumova, porodice i bliskih prijatelja brakom su ozakonili svoju ljubav u crkvi sv. Stjepana, u Splitu u maju 2022,godine.
Nakon osam godine veze te dvoje zajedničke dece, Marko Livaja i Iris Rajčić, sada su i službeno ozakonili svoju ljubav.

‘Zločesti dečko hrvatskog nogometa’, Hajdukovac Marko Livaja i njegova 14 godina starija partnerica, bivša manekenka Iris Rajčić, svoju dugogodišnju vezu (konačno!) su ozakonili brakom.

Poznati par u vezi je još od 2014. godine i roditelji su šestogodišnje Elizabet i trogodišnjeg sinčića Lorenza.

Početkom 2021.godine nakon četiri godine života u Atini, gde je Marko igrao za tamošnji klub AEK Atina, par se vratio u Split.

Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je – rekla je Iris jednom prilikom.

Mnogi veruju da je Iris smirila Marka koji je nosio nadimak ‘zločesti dečko hrvatskog nogometa’ zbog svog neprimerenog ponašanja na terenu. Naime, Marko je jednom prilikom nakon utakmice udario srpskog fudbalera Danka Lazovića nogom u prsa.
Dok je bio igrač Atalante, lupio je šakom Ivana Radovanovića i posle još i nazvao navijače fudbalskog kluba gadovima.

Manekenka je prije Marka ljubila fudbalere Krunoslava Lovreka i Nikolu Pokrivača. Sa Lovrekom je provela 12 godina.