Majci Marka Jarića ne može da parira ni bivša snaja Adriana

Iako ponosno korača kroz sedmu deceniju, Leposava Jarić, majka našeg čuvenog košarkaša Marka Jarića i bivša svekrva jednog od najlepših top modela – Adrijane Lime, izgleda fenomenalno.

Leposava Jarić ne voli svetla reflektora, niti pojavljivanje u medijima. Retko je kad možemo videtu u javnosti na nekim događajima. Gde god se pojavi očara ljude neverovatnom harizmom. Majka je troje dece. Svojim naslednicima je pružala neizmernu podršku na putu ka njihovoj sreći, kao i u ostvarivanju važnih ciljeva.

Sinovi Marko i Nikola krenuli su očevim stopama i postali dobro plaćeni košarkaši. Kćerka Tamara bavi se modom i zapažena je u modnom svetu u inostranstvu.

Sve troje dece trenutno živi u Americi. Zato Leposavu najčešće možemo videti sa koferom u ruci. Leposava gotovo svakog meseca putuje za Majami da bi vidila unuke Sijenu i Valentinu.

Cela porodica se često okuplja za praznike.

Adrijana Lima je oduvek obožavala svoju bivšu svekrvu. Često zajedno letuju. Adrijana je zove nadimkom koji su joj njene ćerke dale – Ziza i gotovo nikada ne preskače da istakne koliko joj je draga.

Ni posle razvoda od Marka, manekenka nije promenila mišljenje o Leposavi. Ni majka košarkaša nije krila da joj je njihov rastanak jako teško pao, te da se jedva pomirila sa činjenicom da do pomirenja neće doći.

Adrijana Lima i Marko Jarić proveli su u braku pet godina. Posle razvoda ni jedno ni drugo nikada nisu rekli lošu reč o bivšem supružniku.
Devojčice su se navikle na novu situaciju. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Marko je sjajan – istakla je brasilska lepotica.

Veoma sam zaštitnički nastrojen prema Adrijani i ćerkama. U meni uvek imaju veliku podršku i najvažnije mi je da s njom imam dobar odnos – rekao je jednom prilikom za američke medije Marko.

Marku Jariću su njegove dve devojčice centar sveta.

Uvek je tu kada nam treba, prosto obožava Valentinu i Sijenu. Vidim mu ljubav u očima svaki put kad ih pogleda. Presrećan je u našem društvu – rekla je Lima koja je posle razvoda ponovo uplovila u bračne vode.