Nije blogerka, ni manekenka, ni dizajnerka ali ni klasična žena fudbalera. Ko je supruga Dekija Stankovića?

Dejan Stanković, legendarni srpski fudbaler je već 24 godine u srećnom braku sa suprugom Anom. Sa suprugom Anom koja svojim izgledom i ponašanjem ne podseća na klasične žene fudbalera.
Niko nikada za ove 24 godine na žutim stranama video suprugu Dejana Stankovića. Dejan i Ana za sve vreme braka nisu davali povoda ni za kakav skandal.

Dejan i Ana imaju trojicu sinova: Stefana, Filipa i Aleksandra, koji su krenuli očevim stopama.

Nažalost u zadnje vreme jedan od najuspešnijih sportista sa naših prostora, Dejan Stanković je u žiži interesovanja medija zbog bolesti sina. Niko ne zna koja je bolest u pitanju ali znamo da je Stefan Stanković na bolničkom lečenju u Italiji.

Trener Ferencvaroša otkazao je sve zakazane utakmice i doputovao u Milano, kako bi bio uz najstarijeg sina. Poruke podrške Stefanu stižu iz svih krajeva sveta. Stefan je bivši mladi reprezentativac Srbije i kadet Intera iz Milana.

Najveća podrška Dekiju, kao i njihovom sinu Stefanu, svakako je Ana. Ana je posvećena majka i supruga koju Dejan stalno hvali i naziva najvećom ljubavlju svog života.

Ana i Dejan Stanković proslaviće ove godine 24. godišnjicu srećnog braka. Zavoleli su se kada su bili veoma mladi u trenutku kada je Dejan imao 19 godina. Dejan ljubav sa Anom naziva „potezom svoje karijere“.
Rekao sam da je ona potez moje karijere i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, vera i nada – ponosno ističe Dejan Stanković.

Ana Stanković je sestra nekadašnjeg Dejanovog saigrača iz Crvene zvezde Milenka Aćimovića. Ona je tiha, mirna, skromna i ne voli da se eksponira. Anu krase sve osobine nekarakteristične za ideju o „ženi fudbalera“.

Čitav svoj život podredila je vaspitanju dece. Van toga jedino što upražnjava je fitnes.

Ana ne voli medijsko eksporniranje. Posvećena je porodici i kući.
Njena smirenost, i mir koji imam s njom, to ne može da se opiše. Ona je uspela svoj mir da prenese i na mene i na sinove. Uvek mi na divan način predoči stvari koje ja nisam video – govorio je Deki o supruzi Ani.

Anu ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim – izjavio je on jednom.