Kidnapovani roditelji fudbalera Liverpula! (Video)

Kako prenose svetski mediji, fudbaler, Luis Dijaz, je dobio vest u subotu da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti posle napada kod benzinske pumpe u svom rodnom gradu Barakasu, u Kolumbiji. Mediji sada prenose da je majka pronađena.

Posle policijske istrage, majka Luisa Diaza je pronađena. Njegov otac je nažalost i dalje u rukama otmičara. Vest o spasavanju majke preneo je kolumbijski predsednik Gustavo Petro. Ovaj slučaj se tretira kao nacionalno važan.

Kako je prenela kolumbijska novinarka Viki Davilja, kidnaperi su bili na motoru. Oteli su vozilo u kome su bili Dijazovi roditelji i otišli u nepoznatom pravcu. Novinarka je potvrdila da je policija uspela da spase Dijazovu majku, ali i da naoružani kidnaperi i dalje drže njegovog oca kao taoca.

Diјaz je odigrao 43 meča za reprezentaciju Kolumbije. Potpisao je za Liverpul iz portugalskog kluba Porta u januaru 2022, a postigao je 14 golova na 58 utakmica za „redse“.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kidnapovanja roditelja fudbalera Liverpula Luisa Dijaza.

“Razgovarao sam s majkom Luisa Dijaza. Ona je uplašena, ali je dobro. Oca su odvezli na motoru, naterali su ga da izađe iz automobila i odvezli“, rekao je medijima izvor iz policije.

Silenis Marulanda, majka Lusia Dijaza, oslobođena je od otmičara, pa je ponovo sa svojim rođacima i prijateljima.
Na video snimku, koji se pojavio na društvenim mržama, vidi se da je Dijazova majka dobro, ali je šokirana zbog svega što se dešava, posebno jer je njen muž i dalje u rukama otmičara.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije