Jezive scene viđene su u Francuskoj! Autobus kamenovan, a treneru razbijena glava.

Pred derbi meč francuske Lige 1, između Olimpika iz Marselja i Liona, viđen je pravi haos u Marselju. Među navijačima dva kluba vlada velika netrpeljivost, a to se pokazalo i ovog puta.

Domaće pristalice kamenovale su klupski autobus Liona dok je dolazio na „Velodrom„. Najdeblji kraj izvukao je trener gostiju Fabio Groso, koji je završio razbijene glave sa obilnim krvarenjem.

Po dolasku na stadion treneru gostiju je ukazana pomoć. U hodniku stadiona pojavio sa zavojima oko glave. Pojavile su se i fotografije sa lica mesta. Na slikama se može videti demolirani autobus Liona. Pukom srećom niko nije teže povređen iako je čitava desna strana autobusa je završila razbijenih stakala.

Nije poznato koliko su ozbiljne povrede trenera gostiju. Pojavila se fotografija povređenog Grosa, na kojoj se trener može videti sa bolnom grimasom na licu, dok mu je glava potpuno oblivena krvlju.

Utakmica Marselja i Liona, koja je trebalo da se odigra večeras ipak neće biti odigrana. Čekala se zvanična odluka, s obzirom na to da je na stadionu u tom trenutku bilo gotovo 60.000 navijača. Na kraju zvanični spiker na stadionu je saopštio da se meč ne igra.