Iza uspešnog muškarca po pravilu stoji žena.

Saša Obradović bivši je jugoslovenski i srpski košarkaš, a sadašnji košarkaški trener. Trenutno je trener Monaka. Rođen je u Beogradu 29. januar 1969.godine.

U profesionalnoj igračkoj karijeri nastupao je za Crvenu zvezdu, Limož, Albu iz Berlina, Virtus iz Rima, Budućnost i Keln.

Kakav je to košarkaš bio najslikovitije govore trofeji koje je osvojio sa reprezentacijom Jugoslavije – šampion sveta, tri puta prvak Evrope, olimpijski vicešampion..

Nakon završetka igračke karijere, 2005. je započeo trenersku karijeru.

Igračka legenda Crvene zvezde i nekadašnjeg državnog tima je uspešan trener Monaka sa kojim je prošlog maja bio učesnik fajnal-fora Evrolige.

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena. Takav je slučaj očigledno i sa Obradovićem.

O privatnom životu Saše Obradovića se malo zna. Na stranama foto agencije MN Press mogu pronaći slike sa Sašinog venčanja iz jula 1997. godine. Saša Obradović u poslednje vreme je podelio nekoliko fotografija sa suprugom na društvenoj mreži „Iks“.

Obradoviću je nedavno jedan pratilac postavio jednostavno pitanje: Da li bi postigao pola ovakvog uspeha da nije bilo nje?
Bez razmišljanja Saša je odgovorio: “Ni blizu, oči moje”.

Gospođa Obradović, zbilja, izgleda prelepo i to posle gotovo tri decenije braka.

Saša je na Dan zaljubljenih konstatovao: „Najlepša žena na svetu.“

Saša Obradović osim košarke je i veliki ljubitelj zvukova trube. U Guču je stigao odeven u tradicionalnu košulju. Supruga Slađana je na glavi imala šajkaču.