Jelena Đoković na prestižnom modnom događaju u Parizu.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena je u Londonu. Još nije sigurno da li će Novak učestvovati na Vimbldonu. O tome će odlučiti uskoro. Dok je Novak Đoković u Londonu, njegova supruga Jelena je u Parizu.

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković prisustvovala je prestižnom modnom događaju koje se održava u Parizu. Bila je jedna od zvanica prestižnog modnog događaja. Družila sa svetskim zvezdama i modelima. Među zvanicama bila je i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić.Jelena Đoković je blistala u elegantnoj kombinaciji. Pojavila se u kombinaciji u kojoj je retko viđamo. Obukla je belu mini haljinu. Na struku je imala crni pojas, tajo da su njene vitke noge došle u prvi plan.

Stajling je upotpunila i crnim sandalama sa visokom potpeticom. Jelena je kao i uvek imala svedeni nakit i vrlo jednostavnu i efektnu frizuru. Nesvakidašnja frizura je podsećala na frizure kao što su nosile dame 1950. godina.

Jelena je na ovom događaju bila u društvu poznate srpske influenserke Tamare Kalinić koja je za ovu svečanost odabrala dugačku crnu haljinu.

Na Trgu Vandom u Parizu čuveni magazin Vogue organizovao je Vogue World: Paris. Ovo je jedan od najvažnijih modnih događaja ove godine.

Na događaju je bilo skoro 200 sportista, oko 150 modela i oko 70 plesača. Svoj nastup imao je i orkestar od 40 muzičara. Događaj su začinili performansom brejkdenseri iz celog sveta.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije