Stil Jelisavete Orašanin uvek je besprekoran, supruga Miloša Teodosića ne ume da pogreši u modnom odabiru

Miloš Teodosić se sa suprugom Jelisavetom Orašanin i decom nedavno se vratiu u Beograd iz Bolonje. U Bolonji su godinama živeli zbog profesionalnog angažmana proslavljenog košarkaša.

Supruga košarkaša i glumica, Jelisaveta Orašanin, nije krila koliko je srećna što će konačno imati više vremena za porodicu i prijatelje. Sada ima pomoć baka, deka, tetaka i robine koja su željna da čuvaju Petru i Bogdana. Ddramska umetnica voli da izađe sa prijateljicama, kada god joj obaveze dozvole.

Pošto je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje slike iz provoda razumljivo je i što se njen stil oblačenja stalno komentariše.

Jelisaveta važi za jednu od najzgodnijih dama na srpskoj javnoj sceni. Njeni stajlinzi neretko raspamete pripadnice lepšeg pola pošto Jelisaveta skoro nikada ne greši u modnom odabiru.

Pre par dana glumica je objavila fotografiju iz lifta. Pobrala je bezbroj komplimenata na društvenim mrežama. Lepa supruga Miloša Teodosića pokazala je kako ima izvajano telo koje je i posle dva porođaja kao isklesano. Pokazala je i kako izgleda stil oblačenja Jelisavete Orašanin.

Njen stajling ostavlja bez daha. Orašaninova je za dnevnu varijantu ponela crni dekoltirani top sa dezenom višnjica, kratku crnu lepršavu suknjicu, a odevnu kombinaciju upotpunila je zelenim papučama na štiklu. U ruci je nosila torbicu marke „Dior“, čija se cena kreće od 2.900 do 5.400 evra.

Na društvenim mrežama često se polemiše njen izgled. Mnogi se pitaju kako je moguće da je tako zgodna nakon dve trudnoće i dva porođaja. Ona stalno govori da joj to nije dar od Boga već da vodi računa o ishrani i načinu života, da naporno trenira i da se odriče mnogih ugođaja.