Ko je Ivana Macaković, jedina žena sa ovih prostora koju prati Ronaldo na Instagramu.

Kristijano Ronaldo sada igra fudbal daleko od očiju javnosti. Ipak svaki njegov potez pod budnim je okom javnosti. Iako je u žiži interesovanja ponovo priča o njegovim surogat majkama, sada mnogima nije promakla i njegova aktivnost na Instagramu, odnosno kome lajkuje fotografije.
Ronalda na popularnoj mreži prati preko 514 miliona ljudi. Verovali ili ne Ronaldo prati samo 523 osobe među kojima je i jedna devojka sa ovih prostora.

U pitanju je lepa Ivana Macaković kojoj rado lajkuje fotografije, kako neki kažu „iza Georgininih leđa“. Kažu da Ivana mnogo liči na Georgininu rođenu sestru.

Ivana je je atletičarka iz Banja Luke. Jednom prilikom je objasnila kako je došlo do toga da je fudbaler zaprati.
„Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo“, nasmejala se Ivana dok je pričala za Avaz.

„Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla da shvatim zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča“, dodala je Ivana dok je objašnjavala kako je kasno primetila zahtev Ronalda i kako joj se otada naglo povećao broj pratioca.

Ronaldo je Ivanu zapratio na Instagramu još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla, dok je danas prati preko 130.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži. Inače, pored Ivane, Ronaldo prati i jednog Srbina – Novaka Đokovića, ali i sportiste iz okruženja – Luku Modrića i Luku Dončića.

Ronaldo i Ivana su ambasadori jednog velikog sportskog brenda. Pošto ih sada veže i posao ne bi trebalo da čude fudbalerovi lajkovi.
Ivana nastupa za AK Banja Luka, a takmiči se i za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.