Huligani tukli mladića pred majkom! Jezive scene u Mostaru! (Video)

Fudbalski klub Zrinjski završio je istorijsku evropsku jesen s neverovatnim spektaklom protiv engleskog velikana i jedne od trenutno najboljih svjetskih momčadi. Fudbalski klub Zrinjski iz Mostara je ugostio Aston Vilu u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija i uspeli su u tom meču da izvuku bod rezultatom 1:1.

Na prepunom stadionu HŠK Zrinjski, strastveni navijači i ljubitelji fudbala svedočili su nezaboravnom trenutku u kojem su domaći igrači stali rame uz rame s evropskim gigantima.

U utakmici koja će se dugo pamtiti, Zrinjski je pokazao svoju snagu, hrabrost i stručnost predstavljajući svoj grad i zemlju na najvećoj evropskoj pozornici.

Najimpresivniji trenutak bio je trenutak kada su fudbaleri zajedno sa navijačima poslali najlepšu fudbalsku razglednicu iz Mostara svetu. U trenutku zajedništva, radosti i ponosa, igrači su zajedno s navijačima stvorili sliku koja će ostati urezana u sećanjima svih prisutnih.

Ipak senku na to je bacila tuča na ulicama posle meča.
Maskirani navijači Veleža napali su mladog momka, koji je bio u društvu majke. Razlog je to što je dečko na sebi imao majicu Zrinjskog.
Oni su pokušali da mu je oduzmu, dečko se opirao, potom su krenuli da udaraju momka i na kraju mu skinuli majicu.
Kada su huligani uspeli u svojoj nameri, pobegli su sa lica mesta.
Ljudi su pokušali da spreče incident, međutim sve se desilo prebrzo.
Nije poznato da li su napadači locirani i uhapšeni zbog ovog užasnog čina.