Novak sa grdosijom od 110 000 evra dolazi na trenimng na Košutnjaku.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta doputovao je u Beograd. Viđen je kako vozi luksuzan automobil od čije se cene običnim smrtnicima zavrtelo u glavi. Posle odmora u Americi, Novak je došao u Beograd i odmah se latio reketa. Otišao je na trening na Košutnjaku.

Novak se u Beograd, u rodnom gradu sprema za početak sezone na šljaci. Trenirao je na Košutnjaku, u sklopu teniskih terena Baseline. On formu tempira za masters u Monte Karlu koji počinje 8. aprila.

U sezoni na šljaci Novak brani veliki broj bodova, u Monte Karlu 90 bodova, 45 u Banja Luci, 180 u Rimu, a najviše na Rolan Garosu 2.000.

Prvi teniser sveta, Novak Đoković planira da propusti ovogodišnji Vimbldon. Sve u cilju kako bi se što bolje spremio za Olimpijske igre u Parizu, koje će se igrati na šljaci.

Ovu informaciju otkrio je Krejg Šapiro. Krejg Šapiro je američki režiser koji ima svoj teniski podkast. Novak je nedavno rekao da su mu Igre apsolutni prioritet.
Sad rasporedom upravljam mudrije i pametnije. Moram dati prioritet najvećim događajima, što ne znači da ne želim da osvojim masters kada ga igram, ali sada jedva čekam Olimpijske igre. Uvek je najveća čast i zadovoljstvo predstavljati svoju zemlju. Pokušavam da održim svoje telo zdravim i vidim dokle mogu da idem – rekao je Đoković.

Đoković u Beogradu nije mogao da ostane nezapažen jer je na trening stigao u ogromnom „Rendž Rover difenderu“, čija je cena oko 110.000 evra! Novakova grdosija vredi kao stan u Beogradu!

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije