Frenk zapalio halu ludim plesom, oženio se i prelepu Ešli doveo u Beograd. (Video)

Frenk Kaminski je novi košarkaš Partizana. Proveo je osam sezona u NBA-u. U NBA je važio kao jedan od najzabavnijih igrača.

Svima je dobro poznat snimak kad je Frenk slavio osvajanje Zapadne konferencije 2021.godine kao centar Finiks Sansa. On je ispijao pivo i pevao sa navijačima u transu. Mnogi se pitaju kako će slaviti sa Grobarima. Svi su ubeđeni da će pevati već dobro poznate navijačke pesme, ali da će umesto piva verovatno morati da pije šljivovicu.

Šarlot Hornetsi su prvi NBA klub Kaminskog. Izabran je kao deveti pik drafta 2015. godine. To leto ekipa Šarlota otputovala je na turneju u Kinu. Tu je Frenk odmah nagovestio kakav karakter ima i pokazao jedan od svojih nekošarkaških talenata. Zaplesao je Kaminski nasred terena. Uvijao se i pokazao da je očigledno vežbao koreografiju koju je začinio efektno u ležećoj pozi. Saigrači su bili iznenađeni, ali morali su da odaju Frenku priznanje, a publika je bila oduševljena.

Navijači Partizana će biti zadovoljni ako bude plesao sa loptom, u suprotnom mogao bi da pleše sa čirlidersicama.

Srpsko poreklo će mu sigurno olakšati privikavanje na Beograd. U Beogradu će mu društvo praviti novopečena supruga Ešli Kaminski. Proslavljeni košarkaš je „stao na ludi kamen“ pre dva meseca. Plavokosa supruga stigla je sa Frenkom u Beograd i već je bila u Areni na utakmici Partizana protiv Mornara.

Ona ima izgrađenu karijeru u svetu novinarstva kao TV lice, a važi za jednu od najatraktivnijih američkih voditeljki. Ešli mu je velika podrška u karijeri. Jako je ushićena zbog Frenkovog dolaska u Evropu i Beograd.

Jasno je da je Kaminski atraktivnu novinarku osvojio harzmom. Na mečevima Partizana, ona će sigurno postati miljenica navijača.
Pamtiće američki košarkaš Frenk Kaminski ovo leto dok je živ! Nekadašnji košarkaš Šarlota, Finiksa i Atlante stavio je paraf i na onaj najvažniji životni ugovor- bračni! Kaminski je sredinom jula ove godine ušao u bračnu zajednicu sa atraktivnom Ešli Bruer.

Ešli i Frenk su se upoznali tako što ju je Kaminski video na TV-u, dok je ova radila u Los Anđelesu i pratila Dodžerse i Remse. Krenulo je najpre dopisivanje preko društvenih mreža, a onda…

Bila je toliko lepa da sam morao da pokušam da nađem način da je upoznam. To se desilo da je bila u Njujorku u poseti prijatelju u isto vreme kada sam ja bio na putu da igram protiv Niksa. Zamolio sam je za večeru i tako se upoznali – rekao je novi košarkaš Partizana.

Zanimljivo je da su prvo bili prijatelji, da bi tek 2021. ušli u vezu. Zatim su se verili 2022. godine, a Ešli je celo vreme radila za ESPN u kom je dobila otkaz ove godine.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije