Cedevita Olimpija nadigrala crno-bele i zakazala majstoricu. Loše izdanje Partizana.

Nakon dobrog izdanja na početku polufinalne serije regionalnog ABA šampionata, Partizan je sve prosuo u drugom duelu, gde je ubedljivo poražen na gostujućem terenu od Cedevita Olimpije – 95:83.

Posle poraza od Cedevita Olimpije (95:83) u drugom meču polufinalne serije ABA lige Željko Obradović izjavio je da je Partizan izgledao umorno, kao da nije bilo želje da se igra.

– Želim da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobedi. Igrali su bolje od nas, osim prvih 15 minuta, posle toga su oni odigrali mnogo bolje i energetski i što se tiče želje i same košarke. Zaista im čestitam, bila je ovo prelepa atmosfera, gde su navijači Partizana i Olimpije napravili nešto mnogo lepo i to valja istaći – rekao je Obradović.

Do „majstorice“ u Beogradu ima nedelja dana, Partizan ima priliku da se odmori i da pokuša da se presabere, jer ukoliko se nešto ne promeni plasman u finale deluje prilično daleko.
Kod Ljubljančana se istakao Jogi Ferel, koji se zaustavio na 21 postignutom poenu, a dvoicfreni su bili još Zoran Dragić sa 12, te Edo Murić i Alen Omić sa deset poena.
Najefikasniji kod crno-belih bio je Kevin Panter sa 24 poena, 16 je dodao Dante Egzum, Džejms Naneli je upisao 14, a Matijas Lesor 11 poena.

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije