Nisam ovo zaslužio! Prva reakcija Borjana posle odluke novog trenera Zvezde.

Kapiten Crvene Zvezde, Milan Borjan, javio se sa odmora iz Pariza i potvrdio Baharovu odluku da nije više prvi golman i da ne računa na njega. Potvrdio je da je istina da mu je Bahar saopštio telefonom da neće više biti prvi golman.

“Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto, mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi“, rekao je Borjan za Žurnal.

– Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to mi niko ne može oduzeti.

Milan Borjan je za ovih 6 godina izrastao u istinsku legendu Crvene zvezde. Mnogo toga je osvojio, mnogo puta poglašen za junaka uspeha Zvezde. Da podsetim samo na četvrtfinale kupa ove godine i utakmice u Kruševcu. Svi su posle dva odbranjena penala proglasili Borjana za heroja crveno-belih.

Zaboravljaju i finale kupa protiv Partizana, zaboravljaju i penale protiv Kopenhagena i mnogo još drugih utakmica kad je Borjan oduševio sve i direktno uticao na uspehe Zvezde.

Tačno je da je Barak Bahar i doveden ne bi li bez emocija podmladio ekipu i izvršio tihu rekonstrukciju tima koji bi crveno-bele vratio na evropsku scenu. Rekonstrucija treba ali odreći se kapitena tima i jednog od najzaslužnijih igrača za 6 godina uspeha telefonom nije baš najpametniji potez.

Cela javnost se pita ko je sledeći,da li je to Katai ili neko drugi?

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije