Nisam ovo zaslužio! Prva reakcija Borjana posle odluke novog trenera Zvezde.

Kapiten Crvene Zvezde, Milan Borjan, javio se sa odmora iz Pariza i potvrdio Baharovu odluku da nije više prvi golman i da ne računa na njega. Potvrdio je da je istina da mu je Bahar saopštio telefonom da neće više biti prvi golman.

“Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto, mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi“, rekao je Borjan za Žurnal.

– Sada mi je vruća glava i jako sam povređen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vreme je uvek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to mi niko ne može oduzeti.

Milan Borjan je za ovih 6 godina izrastao u istinsku legendu Crvene zvezde. Mnogo toga je osvojio, mnogo puta poglašen za junaka uspeha Zvezde. Da podsetim samo na četvrtfinale kupa ove godine i utakmice u Kruševcu. Svi su posle dva odbranjena penala proglasili Borjana za heroja crveno-belih.

Zaboravljaju i finale kupa protiv Partizana, zaboravljaju i penale protiv Kopenhagena i mnogo još drugih utakmica kad je Borjan oduševio sve i direktno uticao na uspehe Zvezde.

Tačno je da je Barak Bahar i doveden ne bi li bez emocija podmladio ekipu i izvršio tihu rekonstrukciju tima koji bi crveno-bele vratio na evropsku scenu. Rekonstrucija treba ali odreći se kapitena tima i jednog od najzaslužnijih igrača za 6 godina uspeha telefonom nije baš najpametniji potez.

Cela javnost se pita ko je sledeći,da li je to Katai ili neko drugi?