Vladimir Volkov je bivši srpski i crnogorski fudbaler koji je igrao na poziciji levog krila odnosno beka. Rođen je u Nišu 6. juna 1986.godine.

Volkov je prošao mlađe kategorije Radničkog sa Novog Beograda, da bi na početku seniorske karijere igrao u beogradskim klubovima Grafičaru i Železničaru. Nakon toga je igrao dve i po sezone za BSK Borču. Kratko je bio u portugalskom Portimonenseu i OFK Beogradu, pre nego što je otišao u Šerif Tiraspolj u čijem je dresu osvojio dve duple krune u Moldaviji. U aprilu 2011. je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. Nastupajući za klub iz Humske, Volkov je osvojio tri titule prvaka Srbije. Nakon Partizana nastupao je za belgijski Mehelen i poljski Leh Poznanj, da bi u januaru 2017. godine prešao u Radnički iz Niša sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Krajem aprila iste godine je raskinuo ugovor sa klubom iz Niša. Nakon toga je u dva navrata nastupao za Rad, a šest meseci je nosio i dres kiparskog Ermisa. Poslednji angažman je imao u banjalučkom Borcu u sezoni 2019/20.

Fudbaler Vladimir Volkov više je poznat po svojim ljubavnim aferama nego po sportskim uspesima. Glavna tema medija godinama je ljubav bivšeg fudbalera Vladimira Volkova i pevačice Sandre Afrike.

Oni su često raskidali i mirili se.
Vladimir Volkov je još jedan od fudbalera koji se zabavljao sa prvakinjom u fitnesu Anom Marijom Žujović. Njihova veza trajala je četiri godine, Ana Marija je spominjala brak, što je navnodno nerviralo igrača Partizana.

Volkov se umesto za brak odlučio za provod i druženje sa starletom Stanijom Dobrojević. O njihovoj vezi u jednoj emisiji pričala je Stanija koja je u toj emisiji pročitala poruke koje je dobila od Vladimira.

Vladimir je bio u vezi i sa go-go igračicom i učesnicom rijalitija Jelenom Krunić.

Jelena mu nije prva igračica sa kojom je bio. Vladimir je na Fejsbuku pokazao devojku Milicu Pešić. On je okačio zajedničku fotografiju, ispod koje je napisao:- Vladimir voli Milicu! Dovođen je u vezu sa studentkinjom Jovanom Milinković, brinetom, čiju je sliku takođe objavio na Instagramu.

Pojedini mediji objavljivali su da je Volkov u vezi sa Zoricom Dukić, koja je u javnosti poznata kao pobednica prve sezone rijalitija „Parovi“. Da bi to demantovao Vladimir je objavio sliku devojke Jovane Milinković.

Novine su danima pisale kako je Vladimir varao Sandru sa pevačicom Ivanom Nikolić. Sandra ih je uhvatila na delu u stanu kod Vladimira. Ivanu je isterala vani, Vladimiru očitala lekciju i otišla. Nekoliko meseci nisu razgovarali, ali mu je Sandra i ovaj put oprostila kao i mnogo puta raniije.

Mediji su pisali da je Volkov bio u vezi i sa Ivanom iz benda Huricane. Pisalo se da su bili zajedno u Dubaiju.

Volkov je bio u vezi i sa Minom Dobrosavljević koja je javnosti poznata pošto je bila u vezi sa TV voditeljem Vladimirom Stanojevićem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnoviji postovi

Istražite Više

Otkrijte ekskluzivne priče. Pridružite nam se!

Kategorije