Đokovićeva bivša u ljubavi sa poznatim glumcem

Nastasija Stošić važi za jedno od najlepših domaćih TV lica. Novinarka i voditeljka „Prve“ televizije gotovo nikad nije javno govorila o privatnom životu. Poznato je da je bila u vezi sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića.

Đorđe i Nastasija voleli su se tokom srednjoškolskih dana. Nakon raskida voditeljka se zbog studija odselila u Solun, dok je Đorđe uplovio u vezu sa Tijanom Ralić. I ta ljubav je doživela krah, a najmlađi Đoković se nrdavno oženio dizajnerkom i voditeljkom Saškom Veselinov, sa kojom je u ljubavi godinu dana.

I Nastasija je srećna u ljubavi i od pre nekoliko meseci uživa pored glumca Pavla Mensura. Javnost je saznala za njihovu vezu kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, a glumac je samo jednom dao izjavu tim povodom.

Budući da se prethodno pisalo o njegovoj romansi sa pevačicom Ksenijom Knežević. Pavle je imao potrebu da svima stavi do znanja da u njegovom srcu ima mesta samo za Nastasiju.
„Ono o čemu su ranije pisali zapravo nisu ni bile moje veze, mediji su ih takvim pravili. Nije to bilo ni blizu veze, više su u pitanju bili neki usputni odnosi za koje nisam ni želeo da procure u štampu, pa ne bih ni da im sada pridajem na značaju. Mnogo je poštenije ovako, kada imam čime da se pohvalim“, rekao je tada za „Story“ Pavle Mensur.

Iako se u medijima nisu više oglašavali povodom svog odnosa, Nastasija i Pavle počeli su sve češće da se pojavljuju zajedno u javnosti, ne skrivajući koliko su srećni.

Voditeljka je svom dečku bila podrška na dva filmska festivala ovog leta. Bila je u Sarajevu i u Nišu. Pavle je u Nišu primio nagradu za ulogu u filmu „Usekovanje“, a tokom govora se, između ostalog, zahvalio i Nastasiji.

Nastasija Stošić je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, a pored novinarskog posla bavila se i modelingom, ali i pokrenula svoj modni brend.