Severina uhvaćena na jahti sa poznatim fudbalerom.

Severina Vučković izbegava da se u javnosti pojavljuje sa novim partnerima. Otkako se razvela od Igora Kojića ona na objavama na društvenim mrežama ističe kako je sama i srećna.


Odavno je poznato da Severina najviše voli da se provodi na jahti. Nedavno je viđena u društvu čuvenog zavodnika Niše Saveljića, bivšeg fudbalera. Njih dvoje su zajedno jezdili Korčulom.

To je skoro bilo, tačnije 7. avgusta. Jahta na kojoj su bili usidrila se ovde na Korčuli. Posle podne je bilo kada sam ih spazila. Zajedno su izašli, konkretno prvo ona, a onda on za njom. Seli su u obližnji lokal, kafić na plaži i poručili piće. Kasnije im se pridružila još jedna ženska osoba i sela s njima. Severina je delovala neprepoznatljivo, neupadljivo, a ovo ostrvo je prepuno stranih turista, tako da niko ne obraća pažnju na nju. Svi gledaju svoja posla. Videlo se da su lepo raspoloženi, da su uživali u zajedničkim trenucima i da im je bio lep i prijatan dan. Ona je bila u svetloplavoj košulji-haljini, a on je nosio belu majicu. U jednom momentu pridružila im se jedna plavuša-pričao je izvor za Kurir.

Nije poznato koliko dugo se poznaju pevačica i bivši sportista i otkad datira njihovo prijateljstvo. Saveljić nije želeo da komentariše ovu temu, kao ni detalje njegove afere sa Severinom.

Severinin eksplicitni snimak sa jahte osvanuo je 2004. godine. Mnogi su tada smatrali da je to pevačica uradila sama, odnosno da je video u javnost plasirala sama, zarad lične promocije.