Dragana Džajić i Miloš Ivanović prošli kroz veliku borbu

Brat Ane Ivanović Miloš izabrao je život daleo od svetla reflektora i medijske pažnje. Pre tačno tri godine zakleo se na večnu ljubav Dragani Džajić, ćerki legendarnog Dragana Džajića.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a vrlo brzo su uplovili u vezu. Venčali su se 25. maja 2019. godine u Hramu Svetog Save. Slavlje je bilo upriličeno u jednom poznatom beogradskom hotelu. Na svadbi su prisustvovali samo najbliži prijatelji i rodbina, a naravno tu je bila i Miloševa sestra Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

Te iste godine u decembru Dragana i Miloš postali su roditelji dečaka kome su dali ime Vid.
Vest o trudnoći je stigla neposredno posle svadbe. Modna dizajnerka otrkiva saznanje da će postati roditelji ih je veoma obradovalo posebno jer nisu očekivali da će se to dogoditi u skorije vreme.
Ta vest nas je zaista veoma obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete – rekla je Dragana u razgovoru za magazin „Story“ i priznala da je, uprkos negativnim prognozama, čvrsto verovala da će se ostvariti u ulozi majke.

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe – otkrila je Dragana.